Evolutia personala

Ce este evolutia personala?

Pentru mine evolutia personala este un proces care are ca scop principal cel de a aduce imbunatatiri consistente in calatoria noastra pe aceasta planeta, de a creste calitatea vieti noastre la maxim, de a me permite sa ne urmarim scopul pentru care am fost meniti si tot odata sa crestem calitatea vieti si celorlalte persoane minunate  din aceasta  lume minunata.  Evolutia pesonala este strict legata de fericirea si de implinirea noastra. In ultimul timp sa tot vorbit despre evolutia personala, doar ca multi o folosesc ca pe o unealta pentru ai duce spre succes.  Este un citat foarte frumos pe care eu il repet mereu care se potriveste perfect cu evolutia personala, care spune asa:

Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci, vei avea succes

Evolutia personala nu este o simpla activitate ce se face timp de o luna, doua sau un an, evolutia personala  incepe cu nasterea noastra si se termina in ziua in care inchidem ochii. Insa sunt foarte multe exemple despre personalitati care si dupa plecarea lor de pe aceasta lume, faptele lor inca trasmit mesaje in continuare si o sa tot transita.

Tu din care categorie vrei sa faci parte? Din cei care vor pleca fara sa lase in spate ceva concret si vor fi uitati in scurt timp, sau printre cei care vor ramane in istoria omeniri si nu vor fi uitati niciodata?

Eu am ales deja din care categorie sa fac parte, si cred ca poti sa iti dai seama care este :)

Evolutia personala este facuta pentru toti?

In teorie da, in practica nu… dece spun asta, evolutia personala este facuta pentru acele persoane care sau saturat de viata lor monotona si de rezultatele dezastruase pe care le au in toate planurile vieti, incepanda de la sanatate fizica si mintala, la iubire, la sex, la bani pana la succes, si au decis sa is ia viata in proprile maini si sa o duca la cele mai inalte standarde posibile.

Daca nu te regasesti printre randurile de mai sus, inseamna ca iti place viata ta asa cum este acum, adica iti place sa nu fi sanatos, sa nu arati bine, sa nu ai relati de cea mai buna calitate, sa nu ai parte de partenerul de viata ideal, sa nu ai parte de sex, sa nu ai bani, sa fi mereu depres, sa fi mereu stresat de ziua de maine s.a.m.d.  Imi pare rau draga prietene, dar in cazul asta eu nu iti pot fi de folos, reintoarcete cand o sa fi la limita disperari.

Parte frumoasa este ca din momentul in care esti aici si citesti aceasta mica introducere in minunata evolutie personala, inseamna ca acele trasaturi enumerate de mine in precedenta le ai, si eu te felicit pentru ca sunt aici sa te ajut si sa iti ofer tot suportul posibil pentru a reusi. Am reusit eu, au reusit multi, chiar foarte multi, dece nu trebuie sa reusesti si tu? Eu te asigur ca vei reusi 100% in calatoria ta inspre Arta Vietii.

Vrei sa iti incepi evolutia personala acum?

Incepe chiar acum, deschide un fisier text sau cauta o hartie si un pix si raspunde la intrebarile aste sa incepti sa iti descoperi minunata comoara din inima ta care inca este ascunsa…

  1. Cine sunt?
  2. Ce vreau de la viata?
  3. Pentru ce traiesc?
  4. Sunt dispus sa imi dedic trup si suflet in evolutia mea personala?

Lasa un coment cu parerea ta asupra evolutiei personale, si nu uita!!! RASPUNDE LA INTREBARI ACUM

In final te las cu inca un citat minunat:

Descoperirea succesului interior este cel mai bun, mai usor si de fapt, singurul de a obtine si de a te bucura de orice altceva in viata

– Spencer Johnson

 

Esti pregatit sa iti iei destinul in mana si sa infrunti realitatea cu capul sus si plin de speranta si sa incepi evolutia ta chiar de acum?

Multumesc pentru rabdare,

Cu Mare Drag,

Claudiu

 

Daca raspunsul este DA,  atunci esti in locul potrivit!

Leave a Response